Monday, November 07, 2005

Ich heisse Strupsi! Wauf Wauf!!

Lite bilder fran Nya Zeeland!

viktor leker mekaniker nar bilen blir for varm!


en bild fran poupou springs, varldens renaste vatten enligt tester!


En typsik bild fran den vastra sidan av sydon..

Var utsikt fran vardagsrummet i var lilla lya..

Yo folks!

igar var vi ute med var eminenta guide Erica som visade oss runt i lite naturreservat i narheten utav Nelson. Vi var uppe i otroligt hoga berg och kollade pa varldes klaraste och renaste vatten i poupou springs. vackert stalle. de gamla kallorna har varit heliga religiosa platser for maouri-folket och visst var det en speciell kansla att fa vandra in i skogen och se dessa bubblade kallor.
vi stannade aven till i en hippie hala langst kusten dar alla europeer over 50+ som fortfarande stenhart tror pa Flower Power hanger. Golden Bay. Vackert stalle med fantastiska strander.

pa vagen tillbaka til Nelson mitt uppe i de mest otillgangliga bergen , mil fran narmsta hus sag vi en liten hund komma springade pa vagen. hunden var nagonslags korsning med en JackRussel och nagot annat. Erica stannade bilen och genast hoppade den trevliga lilla vovven in. Vi lamnade sedan av honom hos en tant som tog hand om djur som kommit bort (tror vi).

ikvall ska vi forsoka styra upp en barbecue pa stranden men vi far val se hur det gar.
vi ar iallafall sa glada att vi far hanga har i nelson i vart fantastiska hus med varldes vackraste utsikt. folk ar verkligen vanliga i detta landet!

topplistan:
1. Var guide Erica (nastan kusligt street och bushsmart)
2. Nelson (staden ar ju sa otroligt mysig!)
3. BRMC (deras skiva Howl ar ju lysnade!)

nerelistan:
1. Humlor och fjarlillar! (ar stora JAS-plan har, inte kul att fa en san i skallen nar de kommer i full fart!)